Орбита - кръчма в Бургас, Изгрев. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Orbita.
Последна активност на Орбита : 29 декември 2009
2 звезди от 5
Общо посещения 7620 | Гласове : 19
Весело настроение,обилна храна,жива музика,приятна обстановка.
Очакваме Ви!

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Орбита
Адрес
Изгрев, Изгрев в парка срещу Билла
Места
100 вътре
30 вън  
Цени
< 10 лв на човек
Отворено
от 8 до 24  
Телефон
0886 321 103  
 
Книга за гости | коментирай Орбита
Орбита
от  на Галин Железов
Г-не или г-жо ОСОБЕНО ДОВОЛЕН КЛИЕНТ !АЗ НЕ ВИ ПОЗНАВАМ И ЗАВЕДЕНИЕТО СЪЩО НЯМАМ ИДЕЯ КЪДЕ Е И КАКВО Е ! НО СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ВАШИЯ КОМЕНТАР-АЗ СЕ УБЕДИХ ,ЧЕ ВИЕ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА ОПЛЮЕТЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ! МОЖЕ НАИСТИНА ДА ИМА ПРОБЛЕМ, НО ВЪВ ВАШИЯ КОМЕНТАР НАИСТИНА СТЕ ПРЕКАЛИЛИ С НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕ , КОЕТО ВСЪЩНОСТ ПОДЛАГА НА СЪМНЕНИЕ ВАШЕТО ТВЪРДЕНИЕ ! ПРИЯТЕН ДЕН , И ДРУГИЯ ПЪТ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА СТАРАТЕЛНИ С ПЛЮЕНЕТО ЩОТО СЕ УСЕЩА ЧЕ Е ИЗМИСЛЕНО ! Г-не или г-жо ОСОБЕНО ДОВОЛЕН КЛИЕНТ !АЗ НЕ ВИ ПОЗНАВАМ И ЗАВЕДЕНИЕТО СЪЩО НЯМАМ ИДЕЯ КЪДЕ Е И КАКВО Е ! НО СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ВАШИЯ КОМЕНТАР-АЗ СЕ УБЕДИХ ,ЧЕ ВИЕ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА ОПЛЮЕТЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ! МОЖЕ НАИСТИНА ДА ИМА ПРОБЛЕМ, НО ВЪВ ВАШИЯ КОМЕНТАР НАИСТИНА СТЕ ПРЕКАЛИЛИ С НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕ , КОЕТО ВСЪЩНОСТ ПОДЛАГА НА СЪМНЕНИЕ ВАШЕТО ТВЪРДЕНИЕ ! ПРИЯТЕН ДЕН , И ДРУГИЯ ПЪТ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА СТАРАТЕЛНИ С ПЛЮЕНЕТО ЩОТО СЕ УСЕЩА ЧЕ Е ИЗМИСЛЕНО !
Орбита
от  на Особено Доволен Клиент
Първото впечатление от това "заведение" е усещането за нехигиеничност, започващо от миризмата, която те блъска още на входа, затвърждаващо със състоянието на самия интериор и приключващо (евентуално) със сметката. Личи, че някой се е постарал някъде в историческите дебри на създаването на заведението да предаде някаква самобитна обстановка, но най-меко казано поддръжката му е на трагично ниво. Тоталната липса на клиенти се усеща във всичко - от "старанието" на персонала до качеството на продуктите. Салатите са повехнали или просто от предходни дни, а месните асортименти често полъхват на престояло, а в не малко случаи и на развалено. И това не е всичко! На финала така ти махат главата със сметката, че единственото ти усещане е, че си по-скоро част от някакво безвкусно реалити или в най-добрия случай жертва на улична престъпност. Опитвам да кажа нещо добро за тази кръчмица, но единственото, за което мога да се сетя е парка, в която се намира. За съжаление! Първото впечатление от това "заведение" е усещането за нехигиеничност, започващо от миризмата, която те блъска още на входа, затвърждаващо със състоянието на самия интериор и приключващо (евентуално) със сметката. Личи, че някой се е постарал някъде в историческите дебри на създаването на заведението да предаде някаква самобитна обстановка, но най-меко казано поддръжката му е на трагично ниво. Тоталната липса на клиенти се усеща във всичко - от "старанието" на персонала до качеството на продуктите. Салатите са повехнали или просто от предходни дни, а месните асортименти често полъхват на престояло, а в не малко случаи и на развалено. И това не е всичко! На финала така ти махат главата със сметката, че единственото ти усещане е, че си по-скоро част от някакво безвкусно реалити или в най-добрия случай жертва на улична престъпност. Опитвам да кажа нещо добро за тази кръчмица, но единственото, за което мога да се сетя е парка, в която се намира. За съжаление!
Орбита
от  на павлина колева
искам да попитам за нова година как стоят нешата имали свободни места и какъв е куверта благодаряви искам да попитам за нова година как стоят нешата имали свободни места и какъв е куверта благодаряви

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук